Iris Latuasan Fotografie | Profielfoto
21889
page-template-default,page,page-id-21889,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Profielfoto

Jouw online visitekaartje!

Profielfoto en Zakelijk Portret
Astrid
profielfoto, zakelijk portret

Laat zien wie je bent!

Jouw profielfoto is je visitekaartje voor je LinkedIn profiel. Het is het eerste waar mensen naar kijken als ze jou online tegenkomen. Een professionele foto biedt je de kans om je, in één oogopslag, op een positieve manier te presenteren en te laten zien wie je bent.

De eerste ‘klik’

Met een sprekende profielfoto onderscheidt je je van de rest, val je op en wek je het vertrouwen van de kijker. Dat is ook het doel van een profielfoto. Als sollicitant wil je dat jouw cv er uit springt, en als ondernemer wil je dat potentiële klanten voor jou kiezen. Kortom: je wilt dat die eerste ‘klik’ er is.

 

Jouw profielfoto moet een vriendelijke en toegankelijke uitstraling hebben, omdat je geen tweede kans krijgt voor een eerste indruk.

Laat mij een professionele profielfoto van jou maken. Jij weet wat je wilt uitstralen en ik kan dat voor jou op de juiste manier vastleggen!

Wat kost een profielfotoshoot?

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden.