Iris Latuasan Fotografie | Iris
23065
page-template-default,page,page-id-23065,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Als je blij bent met het eindresultaat en met een goed gevoel mijn studio verlaat is mijn dag goed!

Op zoek naar de ‘klik’

Of het nu gaat om een zakelijk portret voor de website, een profielfoto voor social media, een redactioneel portret bij een interview of een spontaan portret als cadeau, het maken van portretfoto’s is het liefste wat ik doe. Ik zie het als een ontmoeting. Ik ben nieuwsgierig naar jou als persoon en ga op zoek naar de ‘klik’. Dan kan ik je fotograferen zoals je bent. Dat is voor mij iedere keer opnieuw de uitdaging waar ik met veel plezier – en met oog voor het beste resultaat – aan werk.

 

Werkwijze

Mijn ervaring is dat mensen het niet altijd prettig vinden om gefotografeerd te worden. Ze vinden zichzelf niet fotogeniek, voelen zich kwetsbaar of zijn gespannen. Hierdoor laten ze niet het beste van zichzelf zien en zijn ze uiteindelijk niet tevreden met het resultaat. Het kan anders……

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt voor de camera. Als jij jezelf bent, kan ik je laten zien dat jij mooi en ontspannen op een foto kunt staan.

Fotogeniek zijn heeft niets te maken met 'mooi' zijn, maar alles met uitstraling en zelfverzekerdheid

Natuurlijk poseren

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt voor de camera. Tijdens de fotosessie neem ik daar ruimschoots de tijd voor. Ik vertel je hoe je op een natuurlijke manier kunt poseren, zodat je houding vanzelf losser wordt, en je met vertrouwen voor de camera staat. Als jij jezelf bent, dan komt de uitstraling vanzelf.

Vanzelfsprekend leg ik de nadruk op je sterke punten, met een sprekende foto als resultaat.

Tijdens de fotosessie laat ik regelmatig de gemaakte foto’s zien. Zo zie je zelf het effect van een bepaalde blik of houding en heb je ook invloed op het uiteindelijke resultaat.

Zo ga je altijd naar huis met een foto waar je blij mee bent!

Wil je meer over mij weten, heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan contact met me op. Ik sta je graag te woord!

 

Tot ziens!