Iris Latuasan Fotografie | Home 15012018
20128
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20128,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Sprekende portretten

Heb je een foto nodig die laat zien wie je bent?
Voor social media, een website of om cadeau te geven?
Die foto maak ik graag!
Profielfoto Hanneke van Bladel
Redactionele fotografie Portretfotografie Openlucht Museum Smid
Portretfotografie

Profielfoto

Jouw online visitekaartje!

Zakelijk portret

Geef jezelf en jouw bedrijf een gezicht!

Redactioneel portret

Maakt de lezer nieuwsgierig!

Portret

'life is a collection of moments'

Jouw foto is het eerste waar mensen naar kijken als ze jou online tegenkomen. Een professionele foto biedt je de kans om je, in één oogopslag, op een positieve manier te presenteren en te laten zien wie je bent.

Jij wilt graag laten zien wie jij bent en wat je te bieden hebt. Daarom maak ik de foto’s op een locatie waar jij je prettig voelt en die bij jou past. Dat kan zijn in jouw bedrijf, maar ook op een locatie die goed bij jouw bedrijf en doelgroep past.

Sprekende foto’s die een verhaal vertellen en de lezer nieuwsgierig maken om het artikel te gaan lezen. De foto’s worden op locatie genomen en laten de persoon, werkplek, interesses en functie van de persoon in één foto samenkomen.

Zet jezelf in het zonnetje, ga samen met je lief op de foto, of met je familie of vriend(inn)en. Het is heel waardevol om bepaalde momenten in het leven vast te leggen. Voor nu, maar zeker ook voor later!

Als tastbare herinnering of als een mooi cadeau.