Iris Latuasan Fotografie | Home 28112017
21888
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21888,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Wil jij een foto die laat zien wie jíj bent en waar jíj blij van wordt?
Ik zet je mooi en zelfverzekerd op de foto.

Door ruimschoots de tijd te nemen voor de fotosessie, je op je gemak te stellen, en aanwijzingen te geven tijdens het fotograferen, sta je ontspannen voor mijn camera.

 

Met een sprekende foto als resultaat!
Openlucht Museum Smid
Portret Ben Sahetapy
Toekomstverwachtingen

Zakelijk portret

Jouw zakelijke profielfoto is je visitekaartje. Het is het eerste waar mensen naar kijken als ze jou online tegenkomen. Een professionele foto biedt je de kans om je, in één oogopslag, op een positieve manier te presenteren en te laten zien wie je bent.

Redactioneel portret

Redactionele foto’s zijn portretfoto’s die een verhaal vertellen en geschreven teksten versterken. De redactionele portretfoto’s worden op locatie genomen en laten de persoon, werkplek, interesses en functie van de persoon in één foto samenkomen.

Portret

Zet jezelf in het zonnetje, samen met je lief op de foto, of met je familie of vriend(inn)en. Voor een onvergetelijke herinnering en als een mooi cadeau.

Toekomstverwachtingen

Foto’s van kinderen uit groep 8 van de basisschool waarop ze laten zien welk beroep of werk ze in de toekomst denken te gaan doen.