Iris Latuasan Fotografie | Fotografie
18456
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18456,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Zakelijke fotografie

Jouw zakelijke profielfoto is je visitekaartje voor je LinkedIn profiel en website. Het is het eerste waar mensen naar kijken als ze jou online tegenkomen. Een professionele foto biedt je de kans om je, in één oogopslag, op een positieve manier te presenteren en te laten zien wie je bent. Jouw profielfoto moet een vriendelijke en toegankelijke uitstraling hebben, omdat je geen tweede kans krijgt voor een eerste indruk. Laat mij een professionele profielfoto van jou maken.
Jij weet wat je wilt uitstralen en ik kan dat voor jou op de juiste manier vastleggen!

Informatie
Redactionele fotografie

Redactionele foto’s zijn portretfoto’s die een verhaal vertellen en geschreven teksten versterken.
Voor reclamedoeleinden, voor plaatsing op je (nieuwe) website, in jaarverslagen, brochures, tijdschriften en andere digitale of geprinte media.
De redactionele portretfoto’s worden op locatie genomen en laten de persoon, werkplek, interesses en functie van de persoon in één foto samenkomen.

Informatie
Boekhandelaar Piet Aarts
Familiefotografie Oosterbeek
Portretfotografie

Iedereen wil graag op zijn/haar mooist op de foto. Ik neem de tijd om je aanwijzingen te geven, zodat je met vertrouwen en ontspannen voor mijn camera staat.
Als je je op je gemak voelt komt de uitstraling vanzelf en laat je jezelf zien zoals je bent.
Laat mij die mooie foto van je maken, voor een onvergetelijke herinnering of als een mooi cadeau.

Informatie