Iris Latuasan Fotografie | Algemene voorwaarden
21323
page-template-default,page,page-id-21323,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

ALGEMENE VOORWAARDEN

Om onduidelijkheden te voorkomen wordt in alle gevallen gebruik gemaakt van onderstaande Algemene Voorwaarden.

Website: www.irislatuasan.nl

E-mail: fotografie@irislatuasan.nl

Telefoon: 06 44 64 8787

Rekening: NL90 INGB 0005 6601 93

BTW nummer: NL001923012B93

KvK inschrijving: 09128029

Algemeen

Deze Algemene Voorwaarden gelden vanaf 1 januari 2018

Iris Latuasan Fotografie behoudt het recht informatie op de website wat betreft tarieven te allen tijde aan te passen.

Bij het boeken van een fotosessie gaat de klant akkoord met deze voorwaarden.

Bevestiging afspraak en annuleren

De klant ontvangt voorafgaand aan de fotosessie informatie over de kosten van de fotosessie en de eventuele reiskosten.

 

Om een afspraak voor een fotosessie te bevestigen dient een aanbetaling van € 50,- te worden voldaan. Deze aanbetaling wordt verrekend met het totaalbedrag van de fotosessie.

 

In geval van annulering van de fotosessie door de klant binnen 24 uur voor de geplande fotosessie, heeft de klant geen recht op restitutie van het aanbetaalde bedrag. Dit i.v.m. de gereserveerde tijd, voorbereidingskosten en het niet meer kunnen inplannen van een andere klant.

Bij wijziging van de afspraak door de klant kan de aanbetaling verrekend worden met een nieuwe afspraak, mits dit in overleg is gebeurd met Iris Latuasan Fotografie.

 

Mocht Iris Latuasan Fotografie door ziekte, ongeval, technische mankementen of een andere vorm van onmacht, niet in staat zijn om op de afgesproken dag te fotograferen, dan wordt er zonder kosten een nieuwe afspraak gemaakt.

Betalingen

Facturen worden digitaal, per e-mail aan de klant toegezonden.

 

Het totaalbedrag van de fotosessie (minus de aanbetaling) dient overgemaakt te worden door middel van internet bankieren, of op de dag van de afspraak contant (en met gepast geld) betaald te worden.

 

De klant dient de factuur van Iris Latuasan Fotografie te betalen binnen de op de factuur gestelde betalingstermijn van 14 dagen. Nadat de betaling ontvangen is, worden de digitale bestanden binnen 3 werkdagen toegestuurd.

Levering

De digitale foto’s worden in jpeg format en in hoge resolutie, tenzij anders afgesproken via WeTransfer aangeleverd.

 

Iris Latuasan Fotografie streeft er na om het materiaal binnen de genoemde termijn af te leveren. Mocht er door redenen als ziekte, technische mankementen, aangekondigde vakanties etc. niet op tijd aangeleverd kunnen worden, wordt de klant hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Fotoproducten & Nabestellingen

Voor nabestellingen geldt een betalingstermijn van 7 dagen. Fotoproducten (afdrukken, canvassen, fotoboekjes, etc.) worden pas besteld bij de leverancier na ontvangst van betaling. Fotoproducten worden binnen 3 weken na betaling geleverd, tenzij vooraf anders aangegeven.

 

Indien fotoafdrukken, canvassen of andere fotoproducten beschadigd ontvangen worden dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aan Iris Latuasan Fotografie.

 

Iris Latuasan Fotografie werkt met een professioneel gekalibreerd beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen en -correcties. De leveranciers van de fotoproducten zijn met grote zorg geselecteerd, Alleen dan kan een goede kwaliteit gegarandeerd worden.

 

Het is mogelijk dat de klant op zijn/haar beeldscherm de kleuren of helderheid van de foto’s anders ervaart indien dit beeldscherm niet gekalibreerd is.

 

Iris Latuasan Fotografie is om die reden niet verantwoordelijk wanneer het eindproduct (afdruk op fotopapier of op een andere fotodrager) afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van de klant. Zorgt de klant zelf voor het afdrukken van zijn/haar digitale bestanden, dan is Iris Latuasan Fotografie niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de afdrukken.

De klant heeft in dit geval ook geen recht op een nieuw product, terugstorten van de betaling of een andere vergoeding.

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s is ten alle tijden van Iris Latuasan Fotografie.

 

De klant geeft Iris Latuasan Fotografie toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet (zoals blog, portfolio, nieuwsbrief en social media) en in drukwerk (expositie). De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie.

 

Wanneer de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s van hem/haar of van leden van het gezin/familie gebruikt worden op de website e.d. zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan Iris Latuasan Fotografie.

 

Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden (zowel versie voor webgebruik als hoge resolutie) op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Andere uitsneden, collage’s of andere bewerkingen zijn niet toegestaan.

 

Het tonen van de foto’s op alle vormen van social media moet ten alle tijden onder vermelding van de naam van de fotografe.

Website

Alle teksten en foto’s op deze website zijn eigendom van Iris Latuasan Fotografie.

Niets van de website www.irislatuasan.nl mag zonder toestemming van Iris Latuasan Fotografie gekopieerd of gedupliceerd worden.

Ongevallen & aansprakelijkheid

De klant is tijdens de fotosessie  verantwoordelijk en aansprakelijk voor zichzelf en zijn/haar eigendommen. Schade aan zichzelf, zijn/haar eigendommen en aan anderen is op geen enkele wijze te verhalen bij Iris Latuasan Fotografie.

Privacy & persoonsgegevens

Iris Latuasan Fotografie zal nimmer persoonlijke gegevens (zoals adres, telefoonnummer, e-mail, etc.) van klanten openbaar maken of doorgeven aan derden.